Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zelfstandig werkend kok

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor ons nieuwe restaurant in Terneuzen zoeken we een zelfstandig werkend kok die plezier heeft in koken, en als het even kan, ook koken met bier (geen must). Je bent in staat de chef-kok bij afwezigheid te vervangen, of je krijgt dit binnen afzienbare tijd onder de knie.
Affiniteit met en/of kennis van bier en koken met bier is een pré maar zeker geen must. We brengen je de benodigde kennis graag bij, en specifieke cursussen voor combineren van bier en spijs ga je dan zeker volgen.

Functie-eisen

Opleiding kok niveau 2. Enthousiast, gemotiveerd en de wil de gasten iets speciaals voor te zetten. De kaart van ons restaurant wordt 'verrassend'. Daarmee bedoel ik dat de kaart gerechten bevat die je ergens anders niet tegen komt.
Verder verwacht ik dat je bereid bent, zeker tijdens de opstartfase van ons restaurant, alles mee aan te pakken om de keuken goed te laten draaien. Je vindt het dus leuk samen iets moois op te bouwen!

Arbeidsvoorwaarden

Werken in een nieuw restaurant met een nieuw concept in Terneuzen (eigenlijk heel Nederland) met enthousiaste collega's. Je wordt betrokken bij opstellen van de regelmatig wisselende kaart, leert over het pairen van bier en spijs, en hierbij de wijnliefhebbers niet uit het oog te verliezen. Je krijgt een goed salaris met doorgroeimogelijkheden. Werktijden in overleg.

INTERESSE?
Mail je gegevens en CV aan jos@brouwerijdekip.nl en dan neem ik contact op.


Vacaturenummer 331544