Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zelfstandig Werkend Kok

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben jij een persoon die van nature gastvrij en enthousiast is? Wij zijn per direct opzoek naar een nieuwe collega om ons dynamische team te versterken. Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en behulpzame wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden Zeeuwse gastvrijheid, diversiteit en een prettige werkomgeving op een toplocatie.

Wie zijn wij?
Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen. ‘’

Wat ga je doen?
Onder leiding van de Chefkok houd je je bezig met het bereiden van gerechten volgens recept en planning en het verrichten van voorbereidende werkzaamheden hiertoe. Het is je taak alle voorkomende werkzaamheden in de keuken zo efficiënt mogelijk uit te voeren, met inachtneming van de bedrijfsformule, hygiëne en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Wij verwachten dat je een minimale koksdiploma op niveau 2 hebt. Je bent flexibel en je hebt geen bezwaar om wisselende diensten te werken. Je kan goed presenteren onder druk en je kan goed werken in teamverband. Ook zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, werkmethoden en presentatie (huisstijl).

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende baan op ****sterren niveau in een internationale keten. Wij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Kenmerkend aan het team is het enthousiasme en de betrokkenheid bij de gast en bij elkaar! Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden.
Werken bij Strandhotel Westduin betekent:
- Je rooster is een maand van te voren bekend.
- Normale werkweken.
- Vakantiedagen opnemen kan bij Strandhotel Westduin door het hele jaar heen. Dus, wat ons betreft kun jij in juli ook met vakantie.

Heb jij relevante werkervaring in de horeca en sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@westduin.nl.


Vacaturenummer 320398