Uitdagende baan als sous-chef op het strand

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe sous-chef, met daarbij als inzet een langdurige samenwerkingsverband. Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen tussen Zoutelande en Westkapelle en gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende menukaart.

Functie-eisen

Als sous-chef ben je samen met de chef-kok verantwoordelijk voor ons keukenteam en zorg je er samen met hen voor dat kwaliteit, snelheid en creativiteit voorop staan. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw functie:
- het doen van de bestellingen van de keuken
- opstellen van de menukaart
- kwaliteitsbewaking
- snelheidsbewaking
- maken van de mise en place
- leiding geven aan de rest van het keukenteam

Heb jij al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie of ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière, dan komen wij graag snel met jou in contact.

Arbeidsvoorwaarden

Wij leggen jou graag in een persoonlijk gesprek uit wat wij naast het meer dan gemiddelde salaris nog meer te bieden hebben. Bijvoorbeeld bieden wij de mogelijkheid tot het verkrijgen van vaste (aaneensluitende) vrije dagen. Daarnaast willen wij je ook graag ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling, dan denken we graag met je mee (met bijvoorbeeld een financiële bijdrage voor werk gerelateerde cursussen). Oftewel een unieke baan op het strand.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nlof bel naar 0118-571239.


Vacaturenummer 285870