Uitdagende baan als kok op het strand

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Lijkt het jou altijd al is leuk om op het strand te gaan werken? Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen tussen Zoutelande en Westkapelle en is op zoek naar een fulltime kok (eventueel is een parttime dienstverband van vier dagen in de week ook bespreekbaar). Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons keukenteam. Wij zijn gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag ™ maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart. Onze inzet is een langdurig samenwerkingsverband.

Samen met de andere koks ben je mede verantwoordelijk voor het maken van de mise en place voor het restaurant en het bereiden van de lunch- en dinerkaart. Als kok heb je afwisselende taken (het team rouleert elke dag met werkzaamheden).

Functie-eisen

Ter versterking van ons team een gemotiveerde kok die:
• Minimaal 4 dagen per week beschikbaar is
• Flexibel inzetbaar is
• In de weekenden/avonden wisselend beschikbaar is

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de mogelijkheid tot het verkrijgen van vaste (aaneensluitende) vrije dagen en uiteraard een heel mooi bijpassend salaris. Naast een goed salaris willen we je ook ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling, dan denken we graag met je mee (met bijvoorbeeld een financiële bijdrage voor werk gerelateerde cursussen). Oftewel een unieke baan op het strand.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nl of bel naar 0118-571239.


Vacaturenummer 280440