Strandhotel Westduin is op zoek naar ... Medewerker Afwas

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Golden Tulip Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden.

Wij zijn op zoek naar en flexibele medewerker afwas voor parttime tussen de 24 en 32 uur per week. Ben jij opzoek naar een parttime baan? Lees dan verder.

Functie-eisen

Je ondersteund je keukencollega’s door al het serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmateriaal in rekken te plaatsen, te spoelen, dan door de automatische was- en spoelmachine te halen en .

- Je bent flexibel, betrokken en stressbestendig;
- Kan zowel alleen als in teamverband werken;
- In staat op langdurig staand en lopend werk te verrichten met krachtinspanning bij tillen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie bij een familiebedrijf binnen de hotellerie voor minimaal 24 uur per week. Doorgroeimogelijkheden worden gestimuleerd. Wij hebben goede primaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw maandrooster bijvoorbeeld is altijd één maand van te voren bekend.

Vragen?
Dan kan natuurlijk ook, voor meer informatie kun je contact opnemen met Julio de Nooijer, onze Chef-kok. Julio is bereikbaar via 0118 552510.


Vacaturenummer 245636

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE