Strandhotel Westduin is op zoek naar jou.. Zelfstandig werkend kok

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben jij een persoon die van nature gastvrij en enthousiast is? Wij zijn per direct opzoek naar een nieuwe collega om ons dynamische team te versterken. Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en behulpzame wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden Zeeuwse gastvrijheid, diversiteit en een prettige werkomgeving op een toplocatie.

Wie zijn wij?
Golden Tulip Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen. ‘’

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent gemotiveerd en je vindt het leuk om als zelfstandig werkende kok een bijdrage te leveren aan een optimale beleving van de gast. Je hebt een commerciële instelling en oog voor detail. Ook heb je flair en ben je proactief om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Verder ben je stressbestendig, flexibel ingesteld en sta je open voor het uitdragen van activiteiten rondom het duurzaam beleid binnen je afdeling.

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok bij Golden Tulip Strandhotel Westduin is het jouw taak om de werkzaamheden in de keuken zelfstandig te plannen, te leiden en uit te voeren. Je bent in staat alles zelfstandig te bereiden. Je bedenkt voorstellen, ontplooit initiatieven met betrekking tot het aanpassen en de variatie van de menukaartsamenstelling. Daarnaast denk je graag mee aan de werkwijze in de keuken en draag je zorg voor een hoogwaardig restaurant product. Hierbij houd je rekening met de bedrijfsfilosofie hygiëne en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken uitsluitend met vernieuwende producten en verse ingrediënten.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende baan op ****sterren niveau in een internationale keten. Wij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Als medewerker van Golden Tulip Strandhotel Westduin kan je gebruik maken van de leuke extra’s en aanbiedingen die voor onze medewerkers gelden. Zo kan je bijvoorbeeld met korting verblijven in andere Golden Tulip Hotels. Daarnaast bieden wij een gezellig team en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Heb jij relevante werkervaring in de horeca en sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar HumanResource@goldentulipwestduin.nl


Vacaturenummer 265418

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE