Strandhotel Westduin is op zoek naar jou.. Medewerker afwas

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Ben jij een persoon die van nature gastvrij en enthousiast is? Wij zijn per direct opzoek naar een nieuwe collega om ons dynamische team te versterken. Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en behulpzame wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden Zeeuwse gastvrijheid, diversiteit en een prettige werkomgeving op een toplocatie.

Wie zijn wij?
Golden Tulip Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen. ‘’

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent een persoon die initiatief toont en houdt van aanpakken. Je bent stressbestendig en je kunt een hoog werktempo aan. Ook kun je goed omgaan met werkdruk en snelle veranderingen. Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het niet erg om overdag, in de avonden, weekenden en ochtenden te werken. Je kan zelfstandig werken en je bent fysiek in staat om te bukken, te tillen en te dragen. Omdat er ook met de keuken moet worden gecommuniceerd is het goed spreken van de Nederlandse taal of Engelse taal noodzakelijk.

Wat ga je doen?
Als afwasser vindt je het een uitdaging om punctueel en vooral met zin alles schoon en netjes te houden. Je houdt je voornamelijk bezig met het afwassen van serviesgoed, bestek, keukenhulpmiddelen en het sorteren daarvan. Naast afwas en schoonmaak ben je bereid om eenvoudige keukenwerkzaamheden uit te voeren. De werktijden in de ochtend variëren van 9:00 uur t/m 14:00 uur en in de avond van 18:00 uur t/m 23:00 (afhankelijk van de drukte).

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende baan op ****sterren niveau in een internationale keten. Wij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Als medewerker van Golden Tulip Strandhotel Westduin kan je gebruik maken van de leuke extra’s en aanbiedingen die voor onze medewerkers gelden. Zo kan je bijvoorbeeld met korting verblijven in andere Golden Tulip Hotels. Daarnaast bieden wij een gezellig team en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Heb jij relevante werkervaring in de horeca en sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar HumanResource@goldentulipwestduin.nl


Vacaturenummer 261923

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE