Strandhotel Westduin is op zoek naar Eerste Medewerker Bediening!

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Golden Tulip Strandhotel Westduin is een viersterren hotel gelegen in Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Bediening zorg je er samen met je collega’s voor dat je de verwachtingen van onze gasten overtreft. Je bent attent, proactief, enthousiast en geen moeite is je teveel. Je bent er daadwerkelijk voor onze gasten en kunt je werkzaamheden goed organiseren. In deze veelzijdige functie ben je met het team verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en Zeeuwse gastvrijheid waar Strandhotel Westduin om bekend staat.

Je coördineert werkzaamheden van de bedieningsmedewerkers m.b.t. het bedienen van gasten in de F&B outlets. Je zorgt voor sturing en toezien op uitvoering van werkzaamheden door bediening medewerkers. Je stemt werkzaamheden af met andere afdelingen.


Functie-eisen

Wat kan je?
Je hebt opleiding gevolgd tot gastheer/gastvrouw op MBO niveau 4 of aantoonbare werkervaring. Je spreekt goed Nederlands, Duits en Engels. Je hebt productkennis en kennis van HACCP. Je bent flexibel inzetbaar. Je hebt oog voor detail. Tot slot, van upselling word je blij!

Al je beschikt over de volgende competenties is dat zeker in je voordeel: je hebt passie voor gastvrijheid, je bent representatief, gemotiveerd, flexibel, accuraat en betrokken.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie bij een familiebedrijf binnen de hotellerie voor 38 uur per week. Doorgroeimogelijkheden worden gestimuleerd. Wij hebben goede primaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw maandrooster bijvoorbeeld is altijd één maand van te voren bekend.

Heb jij een passie voor de hotellerie en wil je direct reageren?
Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV met foto naar: hr@goldentulipwestduin.nl.

Vragen?
Dan kan natuurlijk ook, voor meer informatie kun je contact opnemen met Clan Willemse, onze Restaurantmanager. Clan is bereikbaar via 0118 552510.


Vacaturenummer 239491

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE