Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sous-chef

Standplaats: Cadzand

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

“Ik ben Mark Bron, chef kok bij Noordzee, Hotel & Spa. Weet jij wat lekker eten is en wil je een bijdrage leveren om onze gasten op en top in de watten te leggen? Loop jij over met allerlei ideeën op het gebied van koken? Dan ben ik op zoek naar jou! Je komt terecht in een gezellig, hardwerkend team dat bereid is om voor elkaar een stapje extra te zetten.”

“Ik ben Michel en ik werk al bijna 25 jaar bij Noordzee, Hotel & Spa. Nog steeds ga ik met veel plezier naar mijn werk. Mise-en-place maken, gerechten verzinnen en uitproberen voor een nieuwe menukaart, stagiaires en nieuwe collega’s inwerken; zo is niet één dag hetzelfde! Ook het keukenteam is goed op elkaar ingespeeld. Op sommige momenten is het hard werken, maar er is ook altijd tijd voor een lolletje met elkaar. Noordzee, Hotel & Spa is een heel mooi bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar ze met je meedenken zodat je kunt doorgroeien.”

Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een Sous-chef!

Als Sous-chef…

kun jij natuurlijk heerlijk koken! Jij hebt ervaring en jij vindt het een uitdaging om met verse en regionale producten te werken. Jij voert alle keuken werkzaamheden zelfstandig uit. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het inbreng geven voor de te voeren kaart.

Jouw opleiding/kennis:

  • – MBO werk- en denkniveau
  • – Kennis van HACCP
  • – Bij voorkeur ervaring in deze functie

Wij bieden jou…

een afwisselende, leuke baan in een gezellig team. In de keuken werken we met 7 collega’s, waarvan 6 koks en 1 afwasser. We zijn helemaal op elkaar ingespeeld en helpen elkaar wanneer het nodig is. Er is altijd ruimte voor creatieve ideeën en we vinden het belangrijk dat iedereen mee kan denken hoe we de kwaliteit van de gerechten nog beter kunnen maken! Natuurlijk is het in de horeca hollen of stilstaan; dat weet jij als geen ander. Maar wij weten ook dat jij een privé leven hebt met leuke hobby’s en feestjes. Wij gaan hiervoor altijd samen op zoek naar een oplossing die voor ons allemaal past.
Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op een jaarcontract met prestatiegerichte betaling boven het branchegemiddelde. Je hebt alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met bijvoorbeeld trainingen en cursussen. Bedrijfskleding en maaltijden worden verzorgd en we kunnen je eventueel helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte. Dagelijks kun je gebruik maken van het zwembad en tegen gereduceerd tarief bieden we een vitaliteitstraject aan bij sportclub Bodyline.


Vacaturenummer 589236

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.207 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.