Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sous Chef

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een Sous Chef, met daarbij als inzet een langdurige samenwerkingsverband. Strandpaviljoen Scheldezicht staat voor goede service, gezelligheid en kwaliteit. Met ons enthousiaste team zorgen wij voor een goede sfeer en tevreden gasten. Wij zijn gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart. In de winter heb je dus lekker veel vrije tijd en krijg je gewoon doorbetaald.

Functie-eisen

Wat wij van jou verwachten:
Als Sous Chef heb je samen met de Chef-kok de hele keuken onder controle. Je zorgt voor de taakverdeling en het bereiden en doorgeven van de gerechten in de keuken. Het is belangrijk dat je goed in teamverband kan werken en dat je goed kan communiceren met je collega’s. Je begeleidt, stuurt, controleert en motiveert je collega’s in hun werk. Op de soms hectische dagen behoudt je het overzicht en bewaar je de rust. Je weet exact wat er in de keuken speelt, corrigeert waar het moet en springt bij waar het nodig is. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe menukaart en je probeert nieuwe gerechten uit. Je weet wat er op voorraad is en wat er besteld moet worden, de bestellingen doe je samen met onze Chef-kok.

Uiteraard wordt je hierin bijgestaan door de collega's met ervaring en routine. Je staat er absoluut niet alleen voor. Het is teamwork. Een goede collegiale samenwerking met de bediening en een gastvrije instelling spreken voor zich.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring. Een super mooie werkplek op het strand. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, vaste (aaneensluitende) vrije dagen, een pensioenregeling, een tegemoetkoming in de reiskosten, werkkleding en kans tot zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. We stemmen zoveel mogelijk af op persoonlijke wensen en omstandigheden. Dit zouden we graag willen uitleggen en toelichten in een persoonlijk gesprek met jou.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf hier wel werken?
Neem dan contact met ons op.
Je kunt een e-mail sturen met je CV naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nl.
Of je kunt bellen naar 0118-571239 en vragen naar Rob Vernooij of Bob van der Maas.


Vacaturenummer 319619