Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rooms Division/HR Manager

Standplaats: Cadzand

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Mijn naam is Peter Faas, eigenaar bij Noordzee, Hotel & Spa. In ons team is het gezellig en gaan we op een familiaire manier met elkaar om. Is er iets? Dan zijn we er voor elkaar. Aan de andere kant gaan we een uitdaging nooit uit de weg. Op gebied van de gastgerichtheid en werkgeluk scoren we hoog. We gaan een toekomst tegemoet met ambitieuze nieuwbouwplannen. Daarom wordt het tijd om ons hoofdmanagement uit te breiden zodat we ook kunnen blijven bouwen aan het bedrijf.

Om deze bijzondere taak aan iemand toe te wijzen, ben ik per direct op zoek naar een Rooms Division & HR Manager:

Als Rooms Division & HR Manager…

ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle hotel afdelingen: de receptie, spa, huishouding en technische dienst. Een vlotte samenwerking tussen deze afdelingen, een relaxte sfeer in het hotel, de perfecte kwaliteit van schoonmaak en service en bovenal een unieke beleving voor onze gasten is waar jij voor staat. Daarnaast is een groot deel van je takenpakket gericht op HR. Het werven van stagiaires en nieuwe collega’s en het begeleiden van ziektetrajecten zijn taken die hier onder meer bij horen. Jij bent gepassioneerd om met mensen te werken. Gastvrijheid zit in jouw genen en je ziet het als een uitdaging om de leidinggevenden aan te sturen en te coachen. Samen met mij, de eigenaar, de Happiness Officer en F&B manager, vormen wij het hoofdmanagement. De gasten gaan voor alles dus je bent er altijd alert op dat onze gasten de beste service krijgen en schroomt niet de handen uit de mouwen te steken wanneer dit nodig is. Je bent een aanpakker, niet bang om besluiten te nemen, houdt van een uitdaging, je innoveert en geeft tegengas. Als je houdt van een uitdagende baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is, dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Jouw rol…

is heel belangrijk voor de toekomst van het bedrijf in het algemeen, want er zijn plannen om uit te breiden. Hierin neem ik jou graag mee! Dat de leidinggevenden en medewerkers zich hiervan onderdeel voelen en mee kunnen denken, is voor ons van enorm belang. Jij begeleidt de Rooms Division teams richting een nieuwe situatie. Wij zijn erg ambitieus en willen zelf altijd door blijven groeien. Jouw inbreng is hiervoor essentieel.

Hoe ziet de ideale kandidaat er voor ons uit?

  • Afgestudeerd HBO Hotelmanagement
  • Leidinggevende ervaring en ervaring op gebied van HR
  • Liefde voor hospitality
  • Affiniteit met automatisering
  • Flexibel
  • Neemt gasten en het team mee in het familiegevoel

Ik bied jou…

een unieke uitdaging in een gezellig en familiair team. In deze functie ben je de schakel tussen mij, de andere leden van het hoofdmanagement en het managementteam. Hierdoor heb je de flexibiliteit om je eigen werk in te plannen. Daarnaast kun je rekenen op een pakket aan arbeidsvoorwaarden dat ruim boven het branchegemiddelde zit. Onze organisatie groeit en is altijd volop in ontwikkeling. Daarom krijg jij ook alle mogelijkheden en vrijheid om je verder te ontwikkelen met bijvoorbeeld trainingen en cursussen. Woon je niet in de buurt? Dan helpen we je bij het vinden van een geschikte woonruimte en eventueel andere voorzieningen voor jou en je partner of gezin.


Vacaturenummer 589228

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.210 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.