Receptioniste bij Strandhotel Westduin

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wij zoeken een leuke en flexibele collega Receptionist(e)

Ben jij een persoon die van nature gastvrij, professioneel en enthousiast is?

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een flexibele Receptionist(e) voor minimaal 3 dagen (22.8 uur) tot maximaal 5 dagen (38 uur) per week. In de praktijk werk je vaak 38 uur en in de rustige weken, ongeveer 8 weken per jaar, werk je 3 dagen in de week.

Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en professionele wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden Zeeuwse gastvrijheid, diversiteit en een prettige werkomgeving op een toplocatie.

Wie zijn wij?
Strandhotel Westduin is een viersterren hotel gelegen in Vlissingen/Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als
onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen.‘’

Functie-eisen

Wie ben jij?
Als Receptioniste bij Strandhotel Westduin ben jij het aanspreekpunt en het visitekaartje van ons hotel.

Je hebt affiniteit met de Horeca en Hotellerie (MBO werk- en denkniveau) en het is natuurlijk een pré als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst naast de Nederlands taal in ieder geval ook de Engelse en de Duitse taal in woord en geschrift. Je bent bekend en kan werken met MS Office. Kennis van en ervaring met Suite8, GDS systemen, Goldres en Cubilis is een pré. Nieuwe systemen heb jij snel in de vingers.

Ook ben je flexibel ingesteld om wisselende diensten te draaien. Je weet zeker 1 maand van te voren hoe je diensten er voor de komende maand uitzien. Werken in het weekend en/of op feestdagen is geen probleem. Je bent in staat om toeristische informatie te geven over de regio Zeeland. Verder sta je open voor het uitdragen van activiteiten rondom het duurzaam beleid binnen je afdeling.


Wat ga je doen?
Door jouw sociale en representatieve houding worden de gasten op een gastvrije en hartelijke manier ontvangen, ons “Zeeuws Welkom” zit in je genen (dat ben je en dat straal je uit). Je bent verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van onze hotelgasten, het verwerken van reserveringen, het bedienen van de telefooncentrale en het inlichten van gasten om hun verblijf zo comfortabel en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Je ziet het als uitdaging om zorg te dragen voor een optimaal vakantiegevoel van onze hotelgasten.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je?
Een hele leuke en afwisselende functie bij een familiebedrijf binnen de hotellerie. Wij hebben goede primaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk de Westduin kortingspas!

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor 1 jaar, minimaal 22.8 uur en maximaal 38 uur per week.

Heb je vragen?
Neem contract op met Joyce Beije, Hoofd Receptie, telefoonnummer: 0118 55 25 10.

Direct reageren kan natuurlijk ook!
Sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV met foto en motivatiebrief naar: hr@westduin.nl. Wij nemen dan snel mogelijk contact met je op.


Vacaturenummer 287734

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE