Nachtportier bij Strandhotel Westduin

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wij zoeken een leuke en flexibele collega Nachtportier

Ben jij een persoon die van nature gastvrij, professioneel en enthousiast is? Weet jij op een persoonlijke, vriendelijke en professionele wijze om te gaan met onze gasten en je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden Zeeuwse gastvrijheid, diversiteit en een prettige werkomgeving op een toplocatie.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een flexibele Nachtportier op oproep basis voor 2 nachten per maand en tijdens vakanties. Dit zijn in totaal circa 60 nachten per jaar, afhankelijk van de vakanties van de vaste nachtportier.


Wie zijn wij?
Golden Tulip Strandhotel Westduin is een viersterren hotel gelegen in Vlissingen/Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als
onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen.‘’

Functie-eisen

Wie ben jij?
Als nachtportier ben je het visitekaartje van het hotel ’s nachts en het aanspreekpunt voor onze gasten. Je verricht enkele receptietaken in de nachtelijke uren. Je ziet toe op de algemene veiligheid en bewaakt het hotel en de gebouwen. Het gastencontact is gericht op serviceverlening. Daarnaast verricht je gedurende de nacht schoonmaakwerkzaamheden en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van andere afdelingen. Je hebt affiniteit met de Horeca en Hotellerie (MBO werk- en denkniveau) en het is natuurlijk een pré als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie en Bedrijfshulpverlening hebt afgerond.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst naast de Nederlands taal in ieder geval ook de Engels en Duits taal in woord.

Ook ben je flexibel ingesteld om bij eventuele ziekte in te vallen. Je weet zeker 1,5 maand van te voren hoe je diensten er voor de komende maand uitzien. Werken in het weekend en/of op feestdagen is geen probleem. Je bent in staat om toeristische informatie te geven over de regio Zeeland. Verder sta je open voor het uitdragen van activiteiten rondom het duurzaam beleid binnen je afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je?
Een hele leuke en afwisselende functie bij een familiebedrijf binnen de hotellerie. Wij hebben goede primaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk de Westduin kortingspas!

Heb je vragen?
Neem contract op met Joyce Beije, Hoofd Receptie, telefoonnummer: 0118 55 25 10.

Direct reageren kan natuurlijk ook!
Sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: hr@goldentulipwestduin.nl.. Wij nemen dan snel mogelijk contact met je op.


Vacaturenummer 278853

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE