Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

medewerker / ster lunchroom

Standplaats: Renesse

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Voor onze lunchroom zijn we op zoek naar enthousiaste medewerker/sters, 
Leuk afwisselend werk in de horeca maar met werktijden overdag! Openings tijden van 8.00 tot 18.00
De werkzaamheden bestaan vooral uit bediening, contact met de klant, afrekenen, bereiden van dranken en eventueel belegde broodjes, af en toe een handje bijspringen in de ijssalon of bakkerij kan ook voor komen en natuurlijk de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden, bijvullen en voorbereidingen voor de volgende dag. Je kan goed zelfstandig werken en ziet je werk, maar functioneert ook in team verband.
Leeftijd of ervaring maakt niet uit maar je vind het vooral leuk om te werken.
Wij zijn het gehele jaar geopend dus geen seizoens werk, maar gewoon een jaar contract mogelijk. Vaste vrije dag / dagen bespreekbaar en ook regelmatig de weekenden vrij zijn heel normaal bij ons.
Lijkt het je leuk om ons team voor vast of alleen voor het seizoen te versterken, stuur dan zeker een mailtje en wij zullen zo snel mogelijk contact met je op nemen!
Ook hebben wij nog plek voor weekend / vakantie hulpen in de lunchroom of ijssalon


Vacaturenummer 828740

Bakkerij lunchroom Everaers

t.a.v. Tessa Overweel
hogezoom 179 hogezoom,
4325BH Renesse

  • 0111-461707

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.309 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.