medewerker/medewerkster bediening bij de visbar in Domburg

Standplaats: Domburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wij (restaurant de visbar in Domburg) zijn op zoek naar iemand met een brede horeca ervaring die ons team kan komen versterken in de bediening.

Functie-eisen

Ben jij vriendelijk, heb je ervaring en spreek je ook een beetje Duits wil je een fulltime contract of werk je liever 4 dagen?
Om ons team te versterken zoeken we iemand met restaurant ervaring maar ook iemand die graag zichzelf wil kunnen zijn in een informele sfeer met gezellige collega's.
We verwachten wel dat je ook in de avonduren wil werken en een rijbewijs is handig omdat het openbaar vervoer naar domburg lastig is.

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime of parttime contract, goede arbeidsvoorwaarden, reiskosten vergoeding en dito loon.
Je komt te werken in een jong maar ervaren team waar keuken en bediening één zijn in een fijn restaurant waar veel toeristen maar ook lokale gasten zich welkom voelen.
We zijn een visrestaurant en staan niet stil in ontwikkeling en willen graag blijven werken aan onze goede naam waar jij onderdeel van kan zijn.
stuur jou cv via de mail naar info@visbardomburg.nl T.A.V. Martijn van de Walle of Danielle Franke en wordt onze nieuwe collega!
acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Vacaturenummer 313473

------

t.a.v. Martijn van de Walle