Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Kwalitaria

Standplaats: Kamperland

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 28
  • Opleidingsniveau: N.v.t
  • Salarisindicatie (bruto): €12 - €15 per uur

Als Kwalitaria zijn we een laagdrempelig restaurant met lunch en diner mogelijkheden. Eigenlijk zijn we een luxe cafetaria met een uitgebreide menukaart en bediening aan tafel, dit is een groot succes en biedt dan ook jaarrond voldoende werk.

We zijn 7 dagen per week geopend van 10:00 - 20:30. Werktijden zijn in overleg, maar ook alleen werken door de week behoort tot de mogelijkheden.

We werken met een gezellig team van ongeveer 20 personen in de leeftijd van 16 tot 65 jaar, naast het werk hebben we voldoende tijd om ook gezellig met elkaar af en toe een feestje te organiseren.

Wat wij zoeken is een enthousiaste medewerker, die klantvriendelijk is ingesteld en uit de voeten kan in de bediening of juist achter de bakwand. Werk je het liefst maar 20 uren of juist 38 uren per week, het is allemaal mogelijk.

Wij bieden een jaarcontract aan met een proeftijd van een maand, bij wederzijdse tevredenheid wordt dit contract omgezet naar een vast contract. Natuurlijk ben je ook welkom met een tijdelijk contract tot je bijvoorbeeld weer naar school gaat.

Lijkt dit jouw ideale baan, twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons!

Team Kwalitaria

Johan Sandee, 06-81929073

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €12,00 - €15,00 per uur


Vacaturenummer 693027

Kwalitaria Kamperland

t.a.v. Johan Sandee
Ruiterplaatweg 27
4493PG Kamperland

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.528 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.