Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Allround Medewerker Kwalitaria Délifrance

Standplaats: Vrouwenpolder

  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Vanaf dit jaar hebben we een Délifrance afdeling aan onze Kwalitaria toegevoegd in Vrouwenpolder. Dit is erg succesvol en daarom zijn we ook op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Wil je een paar avonden in de week in de bediening, kom je in het weekend graag de afwas wegwerken of ben je een ervaren keukenmedewerker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zowel parttime als fulltime functie is bespreekbaar.

Naast werken in een super leuk team, bieden we je een salaris wat ruim boven de horeca CAO ligt. 

Openingstijden zijn in het seizoen van maart t/m oktober van 12:00 - 20:30, 7 dagen per week, dus geen late diensten en ook overdag genoeg te doen. Een vaste vrije dag (in het weekend) behoort zeker tot de mogelijkheden.

Omdat we ook in Kamperland een Kwalitaria hebben, bestaat ook de mogelijkheid om ook hier bij te springen indien nodig. Het is dus erg afwisselend en we hebben jaarrond voldoende werk.
We werken met een gevarieerd team van ongeveer 20 personen, van scholieren van 16 jaar t/m "jongvolwassen" medewerkers van 60+.

Salaris wordt gebaseerd op je ervaring en inzet. Indien je zelfstandig de bakwand kunt draaien en je goed in ons team past, wordt je contract binnen no-time opgewaardeerd naar een contract voor onbepaalde tijd met een bijpassend hoger salaris.

Informeer gerust naar de verdere voorwaarden via mail of whatsapp 06-81929073

Johan Sandee


Vacaturenummer 494401

johanwendy

t.a.v. Johan Sandee
Ruiterplaatweg 27
4493 PG Kamperland