Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

medewerker bediening fulltime of parttime

Standplaats: Goes

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: N.v.t

VACATURES:
Weekendkrachten, parttime en fulltime medewerkers bediening

Nu de feesten en partijen weer mogelijk worden en we weer meer gasten kunnen ontvangen in het restaurant willen we graag ons team van de bediening uitbreiden / versterken. We hebben diverse mogelijkheden:

1. Heb je nog geen ervaring in de horeca, maar wil je heel graag alles leren? Dan kun je bij ons beginnen als runner. Dit kan vanaf 16 jaar! Vanuit daar kun je dan rustig verder doorgroeien binnen de verschillende taken / functies in ons restaurant. Na de zomervakantie kunnen we in overleg je werkdag(en) bepalen, zodat je werktijden dan goed aansluiten bij je schooltijden en hobby's.

2. Wil je graag een hele leuke, veelzijdige baan en heb je liefde voor de horeca, maar kun je alleen parttime werken? Ook dan zijn we op zoek naar jou. We horen graag je beschikbaarheid, zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

3. Wil je graag fulltime aan de slag in de horeca, of werk je al fulltime in de horeca en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu bij 1 van de mooiste bedrijven van Nederland. Je komt terecht in een heel leuk en enthousiast team, waar de gasten nog echt gasten zijn en we met z'n allen er alles aan doen om hen een geweldige tijd te geven. Of dat nu is met een diner, een groepsuitje, een hotelovernachting of een groot feest, alles kan en maken we mogelijk.....

Spreken we elkaar snel? Sollicitaties graag per email naar anita@slotoostende.nl, voorzien van een CV.


Vacaturenummer 571724

SlotOostende

t.a.v. Martijn de Munck

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.212 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.