Medewerker bediening

Standplaats: Cadzand

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

A bohemian beach experience
Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen.

Hoofd bediening Cathy de Vries:
“Wij leggen gasten écht in de watten. En ja, wij moeten vaak hard werken, maar het motiveert enorm om te merken hoe je een band opbouwt met de gast en om alle complimenten te lezen in de gastenquêtes!”

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Medewerker bediening!

Functie-eisen

De gasten een fantastische tijd bezorgen! Dat is de essentie van jouw taak. Jij legt gasten écht in de watten. Een goede communicatie met de gast is essentieel. Jij bent sociaal vaardig en pro-actief. Jij neemt bestellingen op en maakt drankenbestellingen gereed, serveert, wast af en ruimt op. Het restaurant en het terras ziet er altijd perfect uit. Jouw vakkennis en productkennis is dusdanig dat de beleving van de gast optimaal is. Jij vindt het een uitdaging om met verse, regionale en authentieke producten te werken. Jij hebt MBO werk- en denkniveau, kennis van hygiënevoorschriften en spreekt de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker in de bediening ben je flexibel inzetbaar (ons hotel is het hele jaar door zeven dagen per week geopend). Je ontvangt een jaarcontract met prestatiegerichte betaling boven het branchegemiddelde. Verder bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen (met bijvoorbeeld trainingen en cursussen) en je ontvangt korting op behandelingen en producten in onze spa en bij eten in ons restaurant. Bedrijfskleding en maaltijden worden kosteloos verzorgd. Eventueel kunnen we je helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte.


Vacaturenummer 266109

Noordzee, Hotel & Spa

t.a.v. Gwen Wijffels
Noordzeestraat 2
4506 KM CADZAND