Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Bediening

Standplaats: Goes

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 16
  • Opleidingsniveau: MBO

Uren: 12 tot 24 uur per week
Werkdagen: Vrijdag en zaterdag avond. Een 3e avond in overleg, meestal op dinsdag maar eventueel ook op woensdag of donderdag.
Sluitingsdagen: Je bent sowieso altijd op Zondag & Maandag vrij, we hebben 6 weken vaste vakantie in het jaar. We serveren uitsluitend Diner.
Loon: In overleg maar boven het minimumloon.

Als medewerker bediening ben je de rechterhand van onze Chef-Bediening, je legt onze gasten in de watten, informeert hen over ons concept, dranken en de menu's. Daarnaast serveer je gerechten en dranken en doe je er alles aan het de gast naar de zin te maken.

Natuurlijk allemaal met een losse maar correcte manier van werken. Wij houden van een relaxte, rustige en humorvolle sfeer waar gasten avondvullend kunnen genieten van ons concept.

Je leert bij ons de gasten te ontvangen, ze uitleg te geven over ons menu en de dranken, uitleg te geven over de wijnen en gerechten en dit op een open en sociale manier te doen.

Wil jij in ons gezellige team werken? Solliciteer dan snel via [email protected] of stap eens bij ons binnen! (Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 14:00uur)


Vacaturenummer 627357

Kale & de Bril

t.a.v. Marc Everse

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.459 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.