Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Bediening

Standplaats: Cadzand

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Mijn naam is Anaïs Ragon, Hoofd Bediening bij Noordzee, Hotel & Spa. Het team van de bediening is ontzettend divers; qua leeftijd, achtergrond en ervaring vullen we elkaar allemaal aan. We werken heel prettig samen met de keuken en helpen elkaar altijd als dit nodig is. Je kunt zoveel leren als je wilt en we luisteren goed naar elkaars ideeën en wensen.

Om mijn team te versterken ben ik per direct op zoek naar een Medewerker Bediening!

Als Medewerker Bediening…

is het de essentie van je taak om de gasten een fantastische tijd bezorgen! Jij legt gasten écht in de watten. Een goede communicatie met de gast is essentieel. Jij bent sociaal vaardig en pro-actief. Jij neemt bestellingen op en maakt drankbestellingen gereed, serveert, wast af en ruimt op. Het restaurant en het terras ziet er altijd perfect uit. Jouw vak- en productkennis is dusdanig dat de beleving van de gast optimaal is. Jij vindt het een uitdaging om met verse, gezonde en authentieke producten te werken.

Jouw opleiding/kennis:

  • – Bij voorkeur kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  • – Bij voorkeur ervaring in deze functie

Ik bied jou…

een afwisselende, leuke baan in een gezellig en familiair team. De bediening is een team van ongeveer 6 tot 10 collega’s, die als een geoliede machine met elkaar samenwerken. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar wanneer het nodig is. Natuurlijk is het in de horeca hollen of stilstaan; dat weet jij als geen ander. Maar wij weten ook dat jij een privé leven hebt met leuke hobby’s en feestjes. Wij gaan hiervoor altijd op zoek naar een oplossing die voor ons allemaal past.


Vacaturenummer 578424

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.815 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.