Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Bediening

Standplaats: Zoutelande

  • Aantal uren: 8
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Voor ons gezellige eetcafé midden in Zoutelande zijn wij per direct op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken. Er zijn zowel mogelijkheden voor vakantie of een weekend-baantje als voor een vaste aanstelling. Ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk, zolang je maar enthousiast bent en de werkzaamheden wil leren.

Dus ook als je inmiddels weer naar school moet maar je hebt nog zin en tijd om lekker wat bij te verdienen? dan kijken we samen wat er mogelijk is en aansluit bij jouw school rooster!

Wij werken in een klein en gezellig team en bieden goede verdiensten en een leuke maandelijkse extra wanneer jij laat zien dat je goed bent in je werk.

De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de gasten, het opnemen en klaarzetten van bestellingen, het serveren en afruimen van de bestellingen en het afrekenen met de gasten. Tussendoor heb je tijd om in de gaten te houden of iedereen het naar zijn zin heeft, om links en rechts een praatje te maken en lekker van de zon te genieten.

Ons terras ligt in het hartje van Zoutelande en heeft de meeste uren zon van Nederland, je werkt dus lekker buiten en hebt altijd wat te doen.

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan of wil je meer informatie hebben? Reageer dan snel, of kom eens bij ons binnenlopen.

Functie-eisen

Dat je goed kan samenwerken en enthousiast bent.
Ervaring in de horeca en kennis van de Duitse taal is een pre maar niet noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je als je goed je best doen een leuke maandelijkse bonus en drinken we aan het eind van de dag gezellig nog wat drankjes met elkaar.


Vacaturenummer 412067