Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Bediening

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wil jij werken op het strand tussen Zoutelande en Westkapelle met een fantastisch uitzicht? Wij zoeken nog een bedieningsmedewerker, met als inzet een lang samenwerkingsverband. Zowel een parttime- als fulltime dienstverband is mogelijk.

Strandpaviljoen Scheldezicht staat voor goede service, gezelligheid en kwaliteit. Met ons team zorgen wij voor een goede sfeer en tevreden gasten. Wij zijn gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart. In de winter heb je dus lekker veel vrije tijd en krijg je gewoon doorbetaald.

Functie-eisen

Wat wij van jou verwachten:
In een informele setting zorg je ervoor dat de gasten met een mooie ervaring het strandpaviljoen verlaten. Je bent enthousiast, gastvrij ingesteld en representatief.
Als bedieningsmedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bediening van de gasten van een drankje tot een hapje. De gasten komen bij ons om te lunchen, te dineren of te borrelen. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij willen je graag de kneepjes van ons mooie vak leren.

Uiteraard wordt je hierin bijgestaan door de collega's met ervaring en routine. Je staat er absoluut niet alleen voor. Het is teamwork. Een goede collegiale samenwerking en een gastvrije instelling spreken voor zich.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring. Een super mooie werkplek op het strand, goede arbeidsvoorwaarden, vaste (aaneensluitende) vrije dagen, een tegemoetkoming in de reiskosten en kans tot zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. We stemmen zoveel mogelijk af op persoonlijke wensen en omstandigheden. Dit zouden we graag willen uitleggen en toelichten in een persoonlijk gesprek met jou.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf hier wel werken?
Neem dan contact met ons op.


Vacaturenummer 331604