Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerk(st)er ontbijt

Standplaats: Domburg

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 25
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Wij zijn op zoek naar een parttime medewerk(st)er voor in het ontbijt in onze hotels.

Wil jij mede verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van het ontbijt? Vind jij het leuk om aan gasten verwachtingsovertreffende ervaringen te geven?
Je werkzaamheden zijn het klaarzetten en het serveren van het ontbijt voor onze hotelgasten. Je houdt het ontbijtbuffet op orde, zorgt voor het aanvullen van producten. Daarnaast zorg je voor het afruimen van de tafels en het schoonhouden van de ontbijtruimte en keuken. Je zorgt ervoor dat de gasten in een prettige sfeer hun dag beginnen.

Je werkt van 7:30 tot ongeveer 12:00 en hebt daarmee de hele middag nog vrij! 

Aanvullende kenmerken die ons aanspreken:
- Een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid
- De intrinsieke behoefte om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen
- Goede communicatieve vaardigheden


Ben jij die gastvriendelijke, representatieve, betrouwbare en flexibele medewerk(st)er die de verwachtingen van onze gasten zal overtreffen? Reageer dan snel!
Vacaturenummer 810823

Hotel Duinlust

t.a.v. Polderman
Badhuisweg 28
4357AV DOMBURG

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.942 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.