Medewerk(st)er Bar / Bediening 32 uur of partime

Standplaats: Domburg

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

El Fuego Domburg

Wij zijn op zoek naar een leuke medewerk(st)er Bar / Bediening voor 32 uur per week.
Maar ook parttime vanaf 17:15 (avonduren) kan je bij ons aan de slag.
El Fuego is inmiddels een begrip in Zeeland. Wij staan vooral bekend om onze overheerlijke cocktails, spareribs en Mexicaanse gerechten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Je zorgt ervoor dat alles er elke dag weer netjes uitziet voordat de deuren opengaan om onze gasten te verwelkomen. Wij zijn elke dag geopend vanaf 16:00.
De werktijden liggen tussen 13:00 en 23:00. Je begint 1 a 2 dagen vroeg (13:00) je bent dan als eerste klaar en de andere dagen begin je om 16:00 of 17:15 tot sluit.
Wij zorgen ervoor dat je altijd 2 dagen vrij bent.

Functie-eisen

De werkzaamheden bestaan uit aannemen en regelen van de reserveringen, ontvangen van de gasten, het serveren van gerechten en dranken, afwisselend achter de bar staan, bestellen van de voorraad en zorgen voor de algehele netheid van het restaurant.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben een supergezellig team met allemaal enthousiaste hardwerkende collega’s die op zoek zijn naar nog een leuke collega erbij!
Wij bieden een hele goede werksfeer en zorgen ervoor dat altijd alles goed geregeld is!
Het salaris is afhankelijk van je leeftijd maar vooral van je ervaring!! Wij betalen parttimers tussen de 8,- en 12,- netto per uur (excl. fooi) en kom je bij ons in vaste dienst werken dan betalen wij een uitstekend maandsalaris.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor een gesprek.

06-52643033 of restaurant@el-fuego.com


Vacaturenummer 309517