Leidinggevende Bediening

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Werken in Vriendschap is begrijpen wat Vriendschap is; een warme plek met oprechte aandacht voor haar vele vaste gasten en passanten, waar mooie gerechten worden geserveerd die hedendaags en super lekker zijn, informeel maar heel gastvrij, een bedrijf dat nooit stil staat en op de hoogte is van moderne bereidingen, zelf groente kweekt en weet wat speelt in de rest van de wereld, een bedrijf met een heldere filosofie zowel op het gebied van duurzaamheid, arbeidsovereenkomsten, producten en evenementen.
De leidinggevende in de bediening organiseert de bediening van een dag of avond, heeft overleg met de mensen in de keuken, doet bestellingen, deelt het team in en stuurt aan of bij waar nodig.
De leidinggevende in de bediening overlegt met andere leidinggevenden, voert gesprekken met medewerkers, brainstormt over nieuwe dranken, evenementen.

Functie-eisen

- een gezonde doorpakmentaliteit en de logische behoefte om anderen te helpen, de extra stap willen zetten om gasten het gevoel te geven dat zij echt welkom zijn.
- leidinggevende capaciteiten om minder ervaren collega's te coachen en te stimuleren zodat zij dit prachtige vak net zo goed leren uitoefenen.
- een flexibele open visie op alle moois dat in Vriendschap bereid wordt, op de gasten die er komen en op het team
- een scherp oog voor nieuwe koersen en kansen die er liggen, gretig, onderzoekend maar ook uitvoerend
- ruime ervaring in de horeca is een must, meewerken en niet bang zijn om zowel avonden als dagen als over-diner diensten te werken een voorwaarde

Arbeidsvoorwaarden

Samenwerken met een geweldig jong en betrokken team, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een duurzame arbeidsovereenkomst volgens horeca CAO


Vacaturenummer 306578