Koken op een van de mooiste plekjes in Zuid-Beveland

Standplaats: Heinkenszand

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Restaurant Brasserie Stelleplas is een veelzijdige horecagelegenheid: a la carte diner, lunch, vergaderen, barbecueën maar ook feesten en partijen op maat.
Prachtig gelegen in het buitengebied van Heinkenszand en het gehele jaar geopend. Ter uitbreiding van ons team hebben wij plaats voor een kok die het een uitdaging vindt om onze gasten steeds weer te verwennen met lekker eten.

Functie-eisen

Je voelt je thuis in een jong en enthousiast team, bent leergierig maar vindt het ook leuk om je kennis met collega’s/leerlingen te delen. Je bent creatief en komt met ideeën. Samen met onze chef-kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. We nodigen zowel starters als al meer ervaren koks uit om samen met ons enthousiaste team, iedere dag opnieuw, onze gasten positief te verrassen!

Arbeidsvoorwaarden

Werken in een gezellig en collegiaal team met de ambitie om te groeien
en te verbeteren.
De keuze om fulltime of parttime te werken.
Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen; op de werkvloer en door het volgen van cursussen, trainingen, workshops e.d.
Passende beloning voor je werk; zowel in salaris als in overige arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek door te bellen naar Peter op tel.nr. 0113-567445 of te mailen naar info@stelleplas.com
We kijken uit naar jouw reactie!


Vacaturenummer 267690

Restaurant- Stelleplas

t.a.v. Peter van Sparrentak
Stelleweg 5
4451 RL Heinkenszand