Kok / Keukenhulp (zowel fulltime als parttime)

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 12
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe kok/keukenhulp, met daarbij als inzet een langdurige samenwerkingsverband. Zowel een fulltime dienstverband als een parttime dienstverband is mogelijk. Strandpaviljoen Scheldezicht is gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart.

Functie-eisen

Samen met de andere koks ben je medeverantwoordelijk voor het maken van de mise en place voor het restaurant en het bereiden van de lunch- en dinerkaart. Indien geen keukenervaring willen we je graag alle kennis bijbrengen, zodat je in de rol van keukenhulp kan groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Wij leggen jou graag in een persoonlijk gesprek uit wat wij naast het meer dan gemiddelde salaris nog meer te bieden hebben. Bijvoorbeeld bieden wij de mogelijkheid tot het verkrijgen van vaste (aaneensluitende) vrije dagen. Daarnaast willen wij je ook graag ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling, dan denken we graag met je mee (met bijvoorbeeld een financiële bijdrage voor werk gerelateerde cursussen). Oftewel een unieke baan op het strand.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nl of bel naar 0118-571239.


Vacaturenummer 282123