Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

JUNIOR SOUS CHEF bij Strandhotel Westduin!

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

JUNIOR SOUS CHEF
Onze gasten ontzorgen en laten genieten van een heerlijke ontbijt, lunch of diner zoveel mogelijk duurzame streekproducten, dat is jouw passie! Wij willen het beste voor onze gasten en laten hen graag genieten van een unieke ervaring op een van de mooiste plekjes onder aan de duinen. In de hectiek van de dag blijf jij helder en rustig. De gasten kunnen op jou rekenen. En je collega’s ook.
Dit is de kok die wij zoeken!

Jouw werkdag
Als Junior Sous Chef werk jij, samen met je collega’s, in onze keuken. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place en het bereiden en uitgeven van kwalitatieve en smaakvolle gerechten. Samen met je collega’s bedenk je nieuwe gerechten en probeer je deze uit. Ook geef je diners mee. Naast het operationele proces ligt jouw prioriteit in de continue optimalisatie van de kwaliteit en presentatie van de gerechten en in het leiding geven aan het keukenteam. Jij brengt, samen met de Chef-kok en Sous-chef de keuken naar een hoger niveau!

Functie-eisen

Jouw kwaliteiten
Dit vinden wij de belangrijkste kwaliteiten van onze nieuwe collega: je bent enthousiast, gedisciplineerd en creatief. Je ontwikkelt jezelf graag! Je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen. Tevens ben je in staat om snel te schakelen en om structuur aan te brengen.

Arbeidsvoorwaarden

Het team
Kenmerkend aan het team is het enthousiasme en de betrokkenheid bij de gast en bij elkaar! Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden.
Werken bij Strandhotel Westduin betekent:
- Je rooster is een maand van te voren bekend.
- Normale werkweken.
- Vakantiedagen opnemen kan bij Strandhotel Westduin door het hele jaar heen. Dus, wat ons betreft kun jij in juli ook met vakantie.

Heb jij relevante werkervaring in de horeca en sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@westduin.nl.


Vacaturenummer 320397