JUNIOR SOUS CHEF bij Strandhotel Westduin!

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Onze gasten ontzorgen en laten genieten van een heerlijke ontbijt, lunch of diner veelal duurzame streekproducten, dat is jouw passie! Wij willen het beste voor onze gasten en laten hen graag genieten van een unieke ervaring op een van de mooiste plekjes onder aan de duinen. In de hectiek van de dag blijf jij helder en rustig. De gasten kunnen op jou rekenen. En je collega’s ook.

Functie-eisen

Dit is de kok die wij zoeken!

Wie zijn wij?
Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen. ‘’

Arbeidsvoorwaarden

Jouw werkdag
Als Junior Sous Chef werk jij, samen met je collega’s, in onze keuken. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place en het bereiden en uitgeven van kwalitatieve en smaakvolle gerechten. Samen met je collega’s bedenk je nieuwe gerechten en probeer je deze uit. Ook geef je diners mee. Naast het operationele proces ligt jouw prioriteit in de continue optimalisatie van de kwaliteit en presentatie van de gerechten en in het leiding geven aan het keukenteam. Jij brengt, samen met de Chef-kok en Sous-chef de keuken naar een hoger niveau!

Jouw kwaliteiten
Sluit dit profiel bij jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: HumanResource@westduin.nl


Vacaturenummer 300093

Strandhotel Westduin B.V.

t.a.v. J Izeboud
Westduin 1
4371PE KOUDEKERKE