Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gezellige enthousiaste kok

Standplaats: Arnemuiden

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor in de keuken van ons mooie restaurant met terras aan het water zijn wij vanaf 1 februari op zoek naar een gezellige enthousiaste kok.

Het gaat om een fulltime-dienstverband. (jaarbetrekking om mee te beginnen).
Twee personen part-time kan natuurlijk ook!
In de wintermaanden, vanaf oktober tot en met april, zijn we alleen in het weekend geopend. Dit betekent dat je in deze periode dus altijd 4 dagen per week vrij bent.

Ons restaurant – Restaurant Oranjeplaat
In ons restaurant kunnen de gasten terecht voor zowel lunch als diner. Vanaf mei tot en met september zijn we zes dagen in de week geopend. In de wintermaanden op vrijdagavond en zaterdag en zondag de hele dag. Met Kerst zijn we geopend, maar daarna gaan we lekker vier weken dicht.
Onze menukaart bestaat voornamelijk uit herkenbare gerechten, maar af en toe wel met een creatieve twist. We willen een restaurant zijn waar gezinnen terecht kunnen voor een gezellige lunch, fietsers voor een lekker taartje en romantische stelletjes voor een heerlijk diner met een goede fles wijn. Voor ieder wat wils dus.
De kaart wisselt twee keer per jaar, maar in de zomer serveren we ieder week een ander 3-gangen weekmenu. In de winter serveren we ieder week een wisselend weekgerecht, welke wat luxer is dan het weekmenu in de zomer.

Functie-eisen

Samen met je collega run je de gehele keuken. Jullie regelen het reilen en zeilen van de keuken zoals de bestellingen, het bereiden van de gerechten, iedere week een nieuw weekmenu bedenken en het rooster.
We zoeken iemand met een afgerond diploma en enige ervaring in de keuken.

Arbeidsvoorwaarden

We starten met een jaarcontract van 38 uur per week en bij goed functioneren wordt dit verlengd met onbepaalde tijd. Je salaris is in overleg, gebaseerd op je ervaring. Uiteraard ligt dit boven horeca CAO.
Deze baan heeft veel vrijheid, verzin jij een leuk gerecht? Dan komt het meteen op het krijtbord!
We hebben een klein team met korte lijnen en houden van snel schakelen. Stel jij je flexibel op? Dan doen wij dat ook! Tijdens de zomermaanden werk je veel, maar daar staat een heerlijk relaxte winter tegenover!


Lijkt dit je wat of heb je nog een vraagje? Neem contact met ons op via:
info@restaurantoranjeplaat.nl
Tel. 0118-606746 , vragen naar Oscar of Ilse


Vacaturenummer 320489

Ilselagrand

t.a.v. Ilse la Grand