fulltime kok & parttime kok gezocht

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Wegens aanhoudende drukte zoeken wij per 1 februari 2019 een fulltime & parttime kok om ons team te versterken! Ben jij creatief en kook je graag met vis , schaal en schelpdieren dan zoeken wij jou!!

Functie-eisen

Wij verwachten dat je minimaal 2 jaar werkervaring hebt in de keuken en over de nodige basis beschikt. Snijtechniek , Haccp , warenkennis etc.
Ook vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in het werk en open staat voor nieuwe ideen . We wisselen elk seizoen van menukaart dus dat vergt creativiteit en enthousiasme!

Arbeidsvoorwaarden

Vis is onze passie en gastvrijheid staat voorop! We nemen ons vak serieus en zijn elke dag representatief ! Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12:00 uur!
We bieden een goed salaris en je deelt net als de rest van het personeel mee in de fooi! Je krijgt 2 vaste vrije dagen en je zal in de weekenden beschikbaar moeten zijn! Wij werken met een jong gedreven team in een kleinschalig visrestaurant met 38 zitplaatsen. ! Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons mooie bedrijf ?

Wacht dan niet langer en stuur je CV / Motivatie naar Info@restaurant-basalt.nl en wie weet tot snel !! ;)


Vacaturenummer 275780

restaurant basalt

t.a.v. albert Minderhoud