Collega bedieningsmedewerker. (3/4 dagen in de week)

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een bedieningsmedewerker voor 3 tot 4 dagen in de week. Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Het strandpaviljoen is heel het jaar geopend. In de maanden van maart t/m half november zijn wij elke dag geopend en in de wintermaanden van half november t/m maart vrijdag t/m maandag en in de vakanties met een speciale wisselende avondkaart.

Functie-eisen

Wij zoeken een bedieningsmedewerker, die graag ons team wil komen versterken. Het betreft een baan voor 3 a 4 dagen in de week. Als bedieningsmedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor bedienen en ontvangen van de gasten op het strandpaviljoen. Je zult verschillende taken binnen het bedieningsaspect uitvoeren. Onze inzet is een langdurige samenwerking.

Functie-eisen
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde bedieningsmedewerker die minimaal 3 dagen per week beschikbaar is.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de mogelijkheid tot het verkrijgen van vaste vrije dagen en uiteraard een mooi bijpassend salaris. Naast een goed salaris willen wij je ook graag ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling, dan denken we graag met je mee (met bijvoorbeeld een financiële bijdrage voor werk gerelateerde cursussen).Oftewel een unieke baan op het strand.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nl of bel naar 0118-571239.


Vacaturenummer 307642

Strandpav. Scheldezicht

t.a.v. Vernooij
Joossesweg 1
4361KB WESTKAPELLE