Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chef de partie - Le Sommet

Standplaats: Cadzand

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Wat ga jij doen?

Als chef de partie stuur je en werk je een jong en gedreven team. Je werkt je in een nieuwe moderne keuken. Tijdens het diner zorg je ervoor dat je je eigen partie op de juiste manier aanstuurt en zorg je ervoor dat de gasten de best mogelijk bereidde gerechten krijgen.
waar ben je goed in?
Je kan goed mensen aansturen. Je bent geduldig en kan mensen nieuwe dingen leren. Je weet hoe je verse producten verwerkt en opslaat. Als kok werk je netjes en consistent. Als chef de partie ben je in staat om duidelijk en helder te communiceren met je collega’s.

Wat verwachten we van jou

- Je bent in bezit van een koks diploma niv 3 (ervaring wenselijk)
- Je bent flexibel en proactief
- Je werkt graag in teamverband
- Duidelijk aanspreek punt
- Aansturen van collega's
- Gedreven in je werkzaamheden

Het team

Je werkt in een jong en dynamisch team. Dit onder leiding van Chef Martin Philipse. Doordat het restaurant altijd open is, werk je met alle andere collega’s. Eenmaal binnen bij keukenteam Le Sommet, kun je een hechte en gezellige band met je collega’s verwachten.

Wat bieden wij?

- Een vaste werkweek
- Fatsoenlijke uren en pauzes
- Reiskostenvergoeding en gratis parking
- Elke dag schone werkkleding
- Jaarcontract, na afloop hiervan contract onbepaalde tijd

Hoe ziet een dag eruit?

Om 10 uur begint de werkdag, deze begint voor jou met het maken van een werkplanning en takenverdeling. Hierna zal je de mise en place op de partie uitvoeren. Het schoonmaken van de keuken voor het servies. Na het eten bereid je gerechten of componenten en stuur je je eigen parti aan. Hier staat de wens van de gast centraal, deze proberen we ook zo goed mogelijk te verwerken. Na het diner wordt de keuken schoongemaakt. Onder het genot van een sluitingsdrankje naar keuze worden de tips en tops van de dag besproken.

Geïnteresseerd?

Wil jij met al je ambities een nieuwe uitdaging? Wil jij een bijdrage leveren om het restaurant op niveau te houden?

Reageer dan nu!
Wil je eerst meer informatie?

Neem in beide gevallen contact op met Patrick Dielen.

0031 117392040

Of kom langs. Zien we je snel?

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd


Vacaturenummer 551892

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.216 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.