Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Barista/ medewerker bediening

Standplaats: Middelburg

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

De Juf zoekt…

…een fijne en betrouwbare collega die bij ons aan de slag wil als barista/ medewerker bediening. We zoeken iemand die nieuwsgierig en leergierig is, met open vizier zijn/ haar werk doet, betrokken is, liefde heeft voor koffie, houdt van lekker eten en geïnteresseerd is in onze klanten en gasten. Ervaring en/of opleiding is geen vereiste. Last but not least moet je flexibel zijn en stevig kunnen aanpakken.

De werktijden zijn tussen 7.30 en 19.00 uur, zowel door de weeks als in het weekend. Uren in overleg (bij voorkeur 24-38). Je komt terecht op een dynamische werkplek met een open keuken en in een jong en betrokken team. Je krijgt een arbeidsovereenkomst conform horeca CAO. 

Denk jij dat je past binnen ons team? Stuur dan een mail met je motivatie, beschikbaarheid en CV naar [email protected] Bij interesse nodigen we je uit voor een gesprek. Deel van de procedure is ook een dag proefdraaien, omdat wij in de praktijk willen ervaren of het klikt en werkt.


Vacaturenummer 730199

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.360 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.