Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Allround medewerker Strandhotel Duinheuvel & Hotel Wilhelmina

Standplaats: Domburg

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een allround hotelmedewerker om ons team aan te vullen.

Heb jij ervaring in de horeca? Ben je gastvrij? Stressbestendig? Spreek je Nederlands, Duits, Engels en bij voorkeur ook een beetje Frans? En ben je flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als in het weekend? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Functie-eisen

Als allround medewerker ben je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk in beide hotels (Strandhotel Duinheuvel & Hotel Wilhelmina). Werkzaamheden zullen bestaan uit het verzorgen en aanvullen van het ontbijtbuffet, serveren van koffie en thee, schoonhouden werkruimtes, in- en uitchecken gasten, aannemen van reserveringen (telefonisch en per e-mail), omgaan met reserveringssysteem (Brilliant), opstarten en afsluiten van beide hotels.

We zoeken iemand die verantwoordelijk, nauwkeurig, representatief, gastvrij en behulpzaam is én van aanpakken weet. Werken met computerprogramma’s moet geen probleem zijn.

De vacature is per direct beschikbaar, voor 20 tot 32 uur per week. Werktijden zijn bijvoorbeeld 7.00-14.00 uur, 9.00-17.00 uur, 15.00-21.00 uur of 17.00-22:30 uur. Werken in het weekend is een vereiste, het liefst zaterdag én zondag, maar minimaal 1 dag. Bij voorkeur zijn je vaste werkdagen donderdag, vrijdag en zaterdag, overige dagen in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden arbeidsvoorwaarden (conform horeca CAO), boven gemiddeld. Het aantal contracturen is afhankelijk van je beschikbaarheid.

Ook indien je alleen gedurende het hoogseizoen beschikbaar bent (mei t/m oktober), horen we graag van je!

Heb je interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie.


Vacaturenummer 396447