Allround bedieningsmedewerker

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Lijkt het jou altijd al eens leuk om op het strand te gaan werken? Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een fulltime bedieningsmedewerker voor 4 of 5 dagen in de week. Dit door toenemende drukte en uitbreiding van ons team. Het strandpaviljoen is van maart tot en met de eerste week van november elke dag geopend. En in het laagseizoen (wintermaanden) de weekenden van vrijdag t/m maandag en vakanties.

Functie-eisen

Wij zoeken een fulltime bedieningsmedewerker, die graag ons team wilt komen versterken. Afhankelijk van de wensen is een 4 daagse of een 5 daagse werkweek mogelijk. Als bedieningsmedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor bedienen van de gasten van het strandpaviljoen. Je zult verschillende taken binnen het bedieningsaspect uitvoeren. Onze inzet is een langdurige samenwerking.

Functie-eisen:
• Gemotiveerde medewerker
• Minimaal 4 dagen per week
• Leergierig

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de mogelijkheid tot het verkrijgen van vaste vrije dagen en uiteraard een mooi bijpassend salaris. Naast een goed salaris willen we je ook ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling, dan denken we graag met je mee (met bijvoorbeeld een financiële bijdrage voor werk gerelateerde cursussen). Oftewel een unieke baan op het strand.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nl of bel naar 0118-571239.


Vacaturenummer 300390