Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

All round medewerk(st)er

Standplaats: Domburg

  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: VMBO

Wij zijn op zoek naar een allround part-time medewerk(st)er voor minimaal 20 uur in de week. Door de kleinschaligheid van ons hotel hebben wij een afwisselend takenpakket waaronder; receptie, bediening ontbijt, bediening restaurant en met controleren van de schoonmaak van de hotelkamers. 

 Als allround medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen, inchecken, verlenen van de juiste service en informatie, en uitchecken van onze gasten.

Het schoonmaken en/of controleren van de hotelkamers en openbare ruimte. En meehelpen met het klaarzetten en het draaien van het ontbijt, het verwelkomen en bedienen van gasten, opdekken en debarrasseren van tafels, buffet aanvullen en netjes houden. Afhandelen van klachten behoort ook tot je werkzaamheden.

 

Ben jij die gastvriendelijke, representatieve, betrouwbare en flexibele medewerk(st)er die de verwachtingen van onze gasten zal overtreffen? Reageer dan snel!

 

Functie-eisen:

- Afgeronde MBO opleiding bij voorkeur richting toerisme
- MBO 4 werk- en denk niveau
- Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal 
- Goede beheersing van MS Office

Sollicitaties die niet voldoen aan de criteria worden niet in behandeling genomen.

Communiceren: Je formuleert helder, luistert goed en reageert op wat de ander zegt.
Flexibiliteit: Je staat open voor veranderingen, je kunt tussen verschillende werkzaamheden schakelen, je accepteert dat het werk door
anderen of omstandigheden wordt bepaald.
Gastgerichtheid: Je bent gastvriendelijk, je vermijdt uitspraken als ‘nee dan kan niet’, zonder uitleg. Je biedt ook ongevraagd extra service.
Oplossingsgericht: Je richt je niet op problemen, maar op oplossingen.

Representatief: Je presenteert je naar gasten/externen in lijn met het imago van het bedrijf. Je komt goed bij anderen over. Je handelt volgens de juiste manieren.
Initiatief: Je stelt je actief op.
Stressbestendig: Je kunt goed werken onder drukke omstandigheden.

 


Vacaturenummer 516729

Hotel Duinlust

t.a.v. Polderman
Badhuisweg 28
4357AV DOMBURG

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.217 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.