Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afwassser/ hulpkok (fulltime of vierdaagse werkweek)

Standplaats: Westkapelle

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Strandpaviljoen Scheldezicht zoekt een afwasser/hulpkok. Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen tussen Zoutelande en Westkapellen en gedurende het hoogseizoen (maart tot en met de tweede week van november) elke dag geopend. In het laagseizoen (wintermaanden) zijn we in de weekenden van vrijdag ™ maandag en vakanties geopend, met een speciale wisselende avondkaart.

Functie-eisen

Wij zoeken een afwasser/hulpkok, die graag ons team wil komen versterken. Het betreft een parttime baan of een fulltime baan. Er is ook mogelijkheid tot het doorzetten van dienstverband in de wintermaanden.

Als afwasser/keukenhulp zorg je ervoor dat de afwas bijgehouden wordt, ook behoort het schoonmaken en het afsluiten van de keuken tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je samen met de andere koks medeverantwoordelijk voor het maken van de voorbereidingen voor het restaurant en het bereiden van de lunch- en dinerkaart. Indien geen keukenervaring willen we je graag alle kennis bijbrengen, zodat je in de rol van keukenhulp kan groeien.

Functie-eisen
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde afwashulp/hulpkok die:
• Minimaal 20 uur per week beschikbaar is
• Flexibel inzetbaar is
• In de weekenden/avonden beschikbaar is
• Leergierig is

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de mogelijkheid tot het verkrijgen van vaste vrije dagen en uiteraard een mooi bijpassend salaris. Naast een goed salaris willen we je ook ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling, dan denken we graag met je mee (met bijvoorbeeld een financiële bijdrage voor werk gerelateerde cursussen). Oftewel een unieke baan op het strand.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenscheldezicht.nl of bel naar 0118-571239.


Vacaturenummer 333808