Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AFWASSER voor de avond en weekend

Standplaats: Middelburg

  • Opleidingsniveau: N.v.t

Restaurant de Gouden Bock in Middelburg is op zoek naar een gedreven afwasser voor 2 à 3 avonden in de week en wat meer avonden / diensten in de vakanties of met de feestdagen.

Wij zoeken iemand die 2 à 3 avonden beschikbaar is om af te wassen.
Het rooster is best flexibel dus over welke avonden je zou kunnen werken en hoeveel uur worden we het vast wel eens. De Gouden Bock is geopend van dinsdag t/m zaterdag. 

 Je dienst begint om 17:30 uur en duurt meestal tot een uur of half twaalf, maar later of vroeger kan natuurlijk ook voorkomen; het is tenslotte de horeca :)

Naast het afwassen mag je ook de chefs helpen met kleine keukenwerkzaamheden en wordt er van je verwacht dat je de keuken schoon houdt en natuurlijk brandschoon achterlaat als je klaar bent met werken.

Dit harde werken wordt natuurlijk rijkelijk beloond, na elke shift wordt er een ijskoud biertje voor je ingeschonken èn kom je op de koop toe, nog in het allerleukste team van middelburg te werken! ; )

 Lijkt dit je wat? Reageer meteen en bel: 0118-61748 en vraag naar Martijn òf mail naar info@degoudenbock.nl  t.a.v. Dhr. M. van Zelst


Vacaturenummer 495525