Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AFWASSER / KEUKENHULP /DISHWASHER

Standplaats: Middelburg

  • Dienstverband: Oproepkracht
  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Restaurant de Gouden Bock is dringend op zoek naar enthousiaste afwassers voor 3 à 4 dagen in de week voor deze zomer en voor in de weekenden als de zomervakantie is afgelopen.

Als afwasser doe je de afwas, zorg je dat de keuken schoon is, maar help je ook de chefs met kleine keukenwerkzaamheden zoals aardappels schillen, boontjes doppen, sla wassen en deeg maken bijvoorbeeld.

 Restaurant de Gouden Bock ligt aan het Damplein in Middelburg en is geopend van dinsdag t/m zaterdag voor lunch en diner, dus je bent elke zondag en maandag vrij!

 Wij bieden een superleuke werkplek met gezellige collega’s, goed salaris, flexibele werktijden en je deelt natuurlijk mee in de fooi.

English:
We are looking for enthusiastic dishwashers for 3 or 4 days week this summer and for the weekends when holiday is over.


As a dishwasher, you do the dishes, you make sure the kitchen is clean, but you also help the chefs with small kitchen tasks such as peeling potatoes, shelling beans, washing lettuce and making dough, for example.

Restaurant de Gouden Bock is located on Damplein in Middelburg and is open from Tuesday to Saturday for lunch and dinner. So sunday and mondays are always of! We offer a super fun workplace with friendly colleagues, a good salary, flexible working hours and of course you share in the tip.

 

Vacaturenummer 732103

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.418 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.