Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 283 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Zelfstandig werkend kok/ hulp in de keuken vaste betrekking

  Het bereiden van voorgerechten, desserts en eventueel hoofdgerechten en alle bijkomende werkzaamheden die daar aan voorafgaan.

 • Medewerker bediening

  Wij zijn opzoek naar een fijne collega voor in de bediening of achter de bar. De werktijden zijn van 16:00 (warme maaltijd inbegrepen) of 17:30 en tot maximaal 22:30.

  6 dagen geleden De Mexicaan - Vrouwenpolder
 • Ervaren en enthousiaste medewerker bediening

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en gemotiveerde medewerker bediening. Uren zijn in overleg ook te veranderen! Je zult veel werken met seizoensgebonden producten en gerechten en waar mogelijk ook Zeeuws! We hebben een kleinschalig restaurant en leggen de gast graag in de watten. Ons restaurant is gespecialiseerd in vis, schaal- en schelpdieren maar verrassen de gast ook graag met vlees en vegetarisch! We werken naast onze á la carte kaart ook met een verassingsmenu/menu van de chef en met wijnarrangementen. Naast ons wijnarrangement hebben we ook een zeer uitgebreide wijnkaart met tenminste 30 wijnen die per glas te bestellen zijn en nog veel meer wijnen per fles. Je hebt een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Je werkt veelal met de eigenaren alleen en af en toe bijgestaan door parttimers en een stagiar. Hierdoor maakt het dat de je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

  een week geleden Restaurant de Goese kade - Goes
 • Hulp in de keuken

  We hebben het druk,,,,en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee maar we kunnen wel wat extra handen in de keuken gebruiken!!! Onze mannen in de keuken werken zich 3 slagen in de rondte en krijgen het elke dag weer voor elkaar maar het zou fijn zijn als er iemand bij komt ter ondersteuning/aanvulling. We zoeken dus iemand die zin heeft om bij ons in de keuken te komen werken.

  een week geleden Ristorante Pizzeria Milano - Domburg
 • Zelfstandigwerkend kok

  Om ons team te versterken bieden wij een enthousiaste man of vrouw de kans om zich te ontwikkelen en te verbreden in zijn of haar vak. Je maakt bij ons onderdeel uit van een team van koks waarin je verschillende parties doorloopt. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de mise en place, het bereiden van gerechten, bestellen en schoonmaken en houden van de werkomgeving. Hiërarchie kennen wij niet in de keuken, we zijn één team en samen moeten we het doen.

  een week geleden restaurant De Werf - Veere
 • Op zoek naar een nachtreceptionist !

  Ter aanvulling van het team van de receptie zijn wij, Badhotel Domburg op zoek naar een NACHTRECEPTIONIST m/v, parttime Het betreft een vacature voor 2 tot maximaal 4 diensten per week, een dienstverband van 1 à 3 diensten per nacht is ook mogelijk.

  2 weken geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Eerste medewerker bediening

  Voor ons geheel vernieuwde restaurant zoeken we een eerste medewerker bediening. Samen met je vaste collega's zorg je ervoor dat gasten zich welkom voelen. Je houdt overzicht, werkt actief mee en stuurt medewerkers bij indien nodig. Voor een impressie van ons bedrijf kijk op onze fb pagina @Hetwapen of op www.hetwapenvanzeeland.nl Voor vragen over deze vacature mail ons, bel 0111 461210 of stuur een whatsappbericht naar 06 4491 4143

  3 weken geleden Het Wapen van Zeeland - Renesse
 • Aankomend sous chef

  Voor ons geheel vernieuwde restaurant en onze wijnbar zoeken we een (aankomend) sous chef. Je kookt voornamelijk voor wijnbar Brut maar zult in de stillere periodes ook voor het wapen van Zeeland aan de slag gaan. Voor meer informatie zie FB @wijnbarbrut en @HetWapen www.winebarbrut.nl en www.hetwapenvanzeeland.nl Voor vragen over deze vacature mail ons, bel 0111 461210 of stuur een whatsappbericht naar 06 4491 4143

  3 weken geleden Het Wapen van Zeeland - Renesse
 • Zelfstandig werkende kok

  Tapasbar Segundo ZOEKT een ( aankomend) zelfstandig werkende KOK!!!!! Ben je gemotiveerd, een enthousiaste teamplayer, leergierig, staat gastvrijheid op nummer 1en zoek je een leuke baan??? Ja ?? Mooi, dan hebben we goed nieuws voor je!! mail snel naar tapabar-segundo.nl Delen wordt natuurlijk gewaardeerd.

  3 weken geleden Tapasbar Segundo - Goes
 • Medewerker bediening avonduren op ma,di,wo,do

  Wij zoeken een collega voor in de bediening die goed in ons gezellige team past. Voor 2, 3 of 4 avonden door de week. ma,di,wo,do. Wij hebben het hele jaar door werk. Dus meerdere dagen/uren zeker bespreekbaar. Je kunt bij ons lekker veel verdienen en de werktijden zijn vanaf 16:00 of 17:15.

  4 weken geleden El Fuego - Domburg
 • Keuken hulp & afwashulp

  wij zijn op zoek naar keukenhulp en afwashulp fulltime en partime uren in overleg

  33 minuten geleden valken - Biggekerke
 • Allround medewerker op locatie

  Vanwege drukte zijn wij op zoek naar een persoon die gastvrij is en met trots en passie wil werken op onze locatie in Burgh-Haamstede. Je komt te werken in een seizoensbedrijf met een restaurantgedeelte en een cafetaria. Deze combinatie zorgt voor een leuke, afwisselende en dynamische baan waar de klant centraal staat. Je runt dit bedrijf met collega's volgens een vooraf opgesteld horecaplan. Je werkt in een goede werksfeer in een klein team. De horeca is vanaf half maart tot eind oktober geopend en hierna is de horeca in de weekenden geopend en in een aantal vakanties. In het hoogseizoen gaat de horeca 7 dagen per week open. Je bent voor de catering een onmisbare schakel en houding en inzet maken het verschil. Natuurlijk draag je zorg voor de handhaving van onze voorschriften.

 • Medewerker(ster) voor evenementencatering parttime 16 uur

  Voor de evenementencatering zoeken wij collega’s voor gelegenheden op verschillende locaties en evenementen. Ben jij de persoon die wij zoeken, gastvrij is, met trots en passie wil werken voor onze opdrachtgevers en of op één van onze evenementen? Je werkzaamheden bij evenementencatering variëren uit frituur, grill, broodjes, ijs en drankverkoop in onze diverse verkoopwagens. Hier bereid en verkoop je onze producten. Kortom….. Je bent voor de catering een onmisbare schakel en houding en inzet maken het verschil. Natuurlijk draag je zorg voor de handhaving van onze voorschriften.

  5 uur geleden Onder de Toren - Heel Zeeland
 • Gastheer / gastvrouw horeca (bijbaan / parttime) in renesse

  Jouw functie in het kort Jij bedient iedere gast in onze horecagelegenheid op de meest gastvrije manier. Wat ga je doen? Veel van onze gasten bij Roompot Vakanties maken op een of andere manier gebruik van de horeca faciliteiten op het park. Borrelen op een terras, met de kinderen naar de snackbar of romantisch dineren. Wat er ook gekozen wordt, de kwaliteit van ons product en de gastvrijheid van onze medewerkers staan altijd centraal. Want alles wat onze gasten bestellen zal nou eenmaal beter smaken als het door jou met een (glim)lach geserveerd wordt!

 • Locatie verantwoordelijke

  Grand Cafe De Hoge Duin in Burgh Haamstede zoekt een locatie verantwoordelijke voor 32 tot 40 uur per week. Je komt te werken in een seizoensbedrijf met een restaurantgedeelte en een cafetaria. Deze combinatie zorgt voor een leuke, afwisselende en dynamische baan waar de klant centraal staat. Je runt dit bedrijf met collega's volgens een vooraf opgesteld horecaplan. Je werkt in een goede werksfeer in een klein team. De horeca is vanaf half maart tot eind oktober geopend en hierna is de horeca in de weekenden geopend en in een aantal vakanties. In het hoogseizoen gaat de horeca 7 dagen per week open.