Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Winkel verkoopmedewerk(st)er

Standplaats: Vlissingen

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 30
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Voor minimaal 30 uur per week.
Het verkopen van onze brood- en banketproducten. De winkel schoon, ordelijk en netjes houden. Schoonmaakwerkzaamheden in en om het winkelpand. Lichte afbakwerkzaamheden met een winkeloven. Licht administratieve werkzaamheden omtrent registratie HACCP/ Hygienecode voor de bakkerij. Bestellingen invoeren op computerkassa.

Functie-eisen

100% inzet, spontaan en enthousiast, affiniteit voor lekkere ambachtelijk bereide brood- en banketproducten, flexibel omtrent werktijden, zelfstandig maar ook in dienstverband kunnen werken, goed kunnen omgaan met contant geld wisselen en terugtellen, minimaal 18 jaar of ouder. Inzetbaar in alle drie onze winkels in Vlissingen (Walstraat en Paauwenburg) en Middelburg (Veersche Poort).

Arbeidsvoorwaarden

Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging. Minimaal 30 uur per week, in drukke tijden zoals de lente/zomermaanden en december kan er meer uren per week gevraagd worden. Salaris volgens CAO voor het bakkersbedrijf.
Een leuk team collega's en iedere dag de geur van vers gebakken brood.
Een werkrooster wat per week kan verschillen qua werkdagen, de zaterdag is echter (bijna) altijd een vaste werkdag.

Contractduur 7 maanden, met uitzicht op verlenging en uiteindelijk voor onbepaalde tijd.

Parttime uren: 30 per week


Vacaturenummer 570916

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.224 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.