Verkoopmedewerker winkel (m/v)

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 39
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Je voorziet klanten in de winkel van professioneel en gedegen advies wat resulteert in verkoop van o.a. bouwverven, non-paint en aanverwante materialen vanuit onze eenmansvestiging in Terneuzen. Naast de verkoop zorg je ervoor dat de winkel er representatief uit ziet en dat de gehele administratie van de vestiging op orde is.

Werkzaamheden:
• Klantrelaties opbouwen en versterken door juiste advisering en ondersteuning bij hun aankoop
• Zorgen voor een goede winkelinrichting d.m.v. gevulde schappen en presentatie van acties
• Biedt ondersteuning aan de buitendienst in het werkgebied
• Verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de vestiging
• Controleren en verwerken van facturen en de kassa van de vestiging

Functie-eisen

Een accurate en gestructureerde collega. Je begrijpt dat klantvriendelijkheid de belangrijkste factor is om kwaliteit uit te stralen. Verder ben je commercieel vaardig en denk je met de klant mee. MBO werk- en denkniveau is een must, evenals organisatorisch vermogen. Ervaring in de branche is een pre. Daarnaast ben je collegiaal, flexibel en bereid tot het volgen van cursussen.

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime (39 uur) functie vol afwisseling met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Een team collega’s waarmee het prettig samenwerken is in een organisatie met een platte en open structuur. Prima doorgroeimogelijkheden en een passend salaris en secundaire voorwaarden.

Ben jij geïnteresseerd?
Stuur je schriftelijke sollicitatie naar: Luijten-VVZ B.V. t.a.v. afdeling HRM o.v.v. “Vacature’’ Postbus 198, 4460 AD Goes of per e-mail: hrm@luijtenvvz.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, tel 0113-220640 of kijk op www.luijtenvvz.nl.


Vacaturenummer 250814

Luijten-VVZ

t.a.v.
Pearyweg 23
4462 GT GOES