Verkoopmedewerker (M/V)

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Als Verkoopmedewerker in een vis wagen werk je met verschillende soorten vis, mosselen, oesters, salades en nog veel meer. Je hebt zelf de vrijheid om verse salades te bereiden om ze daarna te kunnen serveren aan de klanten.

Verder heb je verschillende verantwoordelijkheden;
Je bent achter de kassa te vinden en helpt mee bij het bereiden van het eten. Je bent altijd in contact met de klanten, ze kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over de bereiding van producten of de houdbaarheid. Op dat moment sta jij klaar om de klanten vriendelijk en rustig te woord te staan. Ook zorg je ervoor dat alle producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden in de koelvitrines.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Vishandel. Deze vacature is zowel in te vullen als Fulltimer en als Parttimer. Wij verzorgen bij deze vacature de Werving & Selectie dus je zal meteen in dienst treden bij het bedrijf.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Daarnaast is affiniteit met vis een pré, en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Vereiste is om over een groot rijbewijs te beschikken, of bereid deze in de toekomst te behalen. Gezien het feit dat je kassa werkzaamheden gaat verrichten, is het belangrijk om een goede rekenvaardigheid te hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime/parttime functie voor langere tijd. Je staat op verschillende locaties in Nederland, en de startdatum wordt in overleg vastgesteld!


Vacaturenummer 310887