Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verkoopmedewerk(st)er binnendienst

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

De Kleding Express is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van bedrijfs- en promotiekleding, met of zonder logo, aan diverse bedrijven, instellingen en particulieren. Door toenemende drukte hebben wij per direct behoefte aan een: 

                                       Verkoopmedewerk(st)er binnendienst

voor 4 tot 5 dagen in de week.

Wij bieden een afwisselende baan: geen dag is hetzelfde bij de Kleding Express. Dat maakt het werk leuk en uitdagend.

Deze baan houdt in dat je veel contact hebt met klanten en leveranciers via telefoon en email en dat je af en toe ook klanten helpt in de showroom/winkel.

We zoeken iemand die wat heeft met verkoop en vaardigheden heeft zoals;  goed met mensen kunnen omgaan, flexibel, gezellig en administratief de orders goed kan verwerken.

Het is een leuke, dynamische job voor een energiek persoon die zelfstandig en in team-verband kan werken. Motivatie en enthousiasme zijn minstens zo belangrijk als je opleiding.

Wij bieden een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie? Meer informatie?

Reageer dan met je CV en motivatie te mailen naar: [email protected] t.a.v. dhr. David Nijssen.


Vacaturenummer 742399

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.196 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.