Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vacature verkoper/inkoper Bouwmaterialen BPG De Jonge

Standplaats: s-Heer Arendskerke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving.

BPG De Jonge is een zelfstandige bouwmaterialenhandel aangesloten bij de landelijke verkoopformule BPG. Onze klantenkring bestaat uit professionele bedrijven en particulieren. In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een verkoper/inkoper. Binnen het team van BPG De Jonge ben je als verkoper bouwshop verantwoordelijk voor begeleiden en afronden van de verkoopprocessen van onze klanten in de bouwshop. Daarnaast verricht je bijkomende administratieve taken en werkzaamheden ten aanzien van bestellingen en voorraden.

Als verkoper bouwshop ben je verantwoordelijk voor :

- De verkoop aan klanten en hen voorzien van advies en informatie. - Administratieve werkzaamheden zoals het maken van bonnen, offertes en bestellingen. - Het controleren van binnenkomende goederen en beoordelen van de kwantiteit en kwaliteit. - Het inventariseren van de voorraad, signaleren van tekorten en aanvullen van het assortiment. - Een nette en overzichtelijke presentatie van de bouwshop. - De ondersteuning van je collega’s in het magazijn.

De ideale kandidaat heeft :

- Een proactieve en doortastende houding. Je ziet je werk. - Niet alleen oog voor zijn eigen werk maar ook voor collega’s, je bent een teamspeler. - Een praktische instelling, is communicatief en sociaal vaardig. - Goede computervaardigheden, heeft artikelbeheer ( Excel ), website en webshop beheer uw interesse dan is dit zeker een pré. - Werken op zaterdagmorgen is voor jou geen probleem.

Ons aanbod :

BPG De Jonge biedt je een uitdagende en afwisselende fulltime baan van 40 uur per week in een plezierige collegiale en dynamische werkomgeving. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima ingevuld.

Interesse ?

Voor meer interesse over de functie kun je contact opnemen met Rene Ars per email info@bpgdejonge.nl


Vacaturenummer 461562

BPG de Jonge

t.a.v. de de Jonge
Nijverheidsstraat 35
4458AV 'S-HEER ARENDSKERKE