Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Parttime Medewerkster in Goes

Standplaats: Goes

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 30
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Voor onze Esprit winkel in Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste PARTTIME KRACHT. (15-30uur) 

  • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg.

Als parttime kracht bij Esprit ben je verantwoordelijk voor een optimale klantenservice aan onze klanten. Je benadert onze klanten actief, geeft advies en informatie over onze collecties en je onderneemt actie om zodoende de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste mode- & product trends. Daarnaast zorg je er voor dat de winkel er altijd netjes, overzichtelijk en optimaal uitziet.

Je bent gedreven, en je hebt een eerlijke, representatieve uitstraling. Je bent enthousiast over het merk Esprit en over jouw winkel en dat draag je ook uit!

Je haalt veel plezier uit het feit dat iemand door jouw hulp of advies met een goed gevoel de winkel verlaat.

Wij bieden je een leuke baan aan binnen een dynamische onderneming waar een aangename werksfeer heerst die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden en normen. Fijne collega’s, een prima salaris conform CAO en voordelen in kleding maken deel uit van ons pakket.

Heb je zin om aan iets nieuws te beginnen? En wil je twee, drie of vier dagen per week aan de slag? Stuur dan jouw CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

www.esprit-zeeland.nl


Vacaturenummer 580912

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.225 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.