Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

gastvrouw Skin atelier/Mezger Wellness

Standplaats: Middelburg

  • Dienstverband: Oproepkracht
  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: N.v.t

We zijn nog steeds op zoek naar een enthousiaste collega. Wil je een leuke bijbaan als student (gemiddeld twee dagen per week) of parttime werken in een leuke- en afwisselende omgeving? Solliciteer dan bij Skin atelier te Middelburg (beautyshop) aan de Lange Viele nr. 1 en combineer dit met het ondersteunen en geven van (schoonheids)behandelingen Mezger Wellness Domburg.

Wij bieden studenten (minimaal 8 uur per week) en parttime (minimaal 18 uur tot maximaal 24 uur per week), opleiding tot gastvrouw voor verkoop van bekende beautymerken en trendykleding, begeleiding en coaching voor het geven van (schoonheidsbehandelingen) en eventueel opleiding bij Babor & ComfortZone.
Wij vragen een gemotiveerde, leergierige en enthousiaste persoon die grote passie heeft voor mode en beauty.
Je kunt je motivatiebrief + CV (incl. foto) sturen naar [email protected] t.a.v. Milou van de Wal. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 06 52 66 84 23. Graag vóór 1 december 2021.


Vacaturenummer 596585

skinatelier

t.a.v. Skin atelier Middelburg

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.437 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.