Filiaalmanager

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Als filiaalmanager ga je aan de slag in onze drukbezochte bakkerswinkel aan de Oostsingel in Goes. Samen met een enthousiast team ga je klanten blij maken met de lekkerste bakkersproducten, persoonlijke aandacht en fijne service.
Naast het verkopen van de producten ga je je bezighouden met de inrichting van de winkel, afbakken van diverse producten, sturen en organiseren waar nodig, bijhouden en bestellen van voorraden en nog veel meer! Al met al is het een zeer gevarieerde baan.

Functie-eisen

Van onze filiaalmanager verwachten wij een open en sociale houding richting klanten en collega’s. Door jezelf in te leven in de wensen van de klant, bepaal je hoe en waar producten in de winkel liggen. Door uit het grote assortiment bepaalde producten uit te lichten, kun je de verkoop stimuleren. Wij verwachten van onze filiaalmanager dus commercieel inzicht, aangevuld met een flinke dosis passie voor lekker eten.
Voor deze functie vragen wij geen specifieke opleidingseisen maar enige ervaring in detailhandel is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie bieden wij een uitdagende en gevarieerde baan, in een dynamische bakkerswinkel is geen dag hetzelfde.
De vacature is voor 32 tot 38 uur per week. De exacte werktijden en dagen zullen in nader overleg bepaald worden. Wel is de zaterdagmorgen een verreist werkmoment.
Je zal betaald worden volgens de CAO bakkersbedrijf.
Startdatum: 1 oktober 2019 (of eerder in overleg)

Heb je interesse in deze baan, mail dan je CV+motivatie naar elsbeth@desmaakvantoen.nl


Vacaturenummer 304423

Bakkerij Den Soeten Inval Goes

t.a.v. Elsbeth Voordijk
Albert Joachimikade 36
4463 AA GOES

  • 0113-215614